čtvrtek 24. září 2015

Opravdu ostrá rajčatová salsa

Doba přípravy: 5min
Výsledné množství: ??



Suroviny:
  • cca 1/2 krabičky pasírovaných rajčat
  • 1 cibule
  • 1/2 papriky
  • 1-2 vrchovaté lžičky sambal oelek
  • 1-2 lžičky čerstvého nebo sušeného koriandru


Postup:

Do sekací nádobky dáme cibuli překrojenou na čtvrtiny, přepůlenou polovinu papriky a zalijeme pasírovanými rajčaty. Přidáme sambal - množství odhadneme podle toho, jak moc chceme mít salsu ostrou (2 vrchovatější lžičky znamenají už docela dost ostrý výsledek). Všechno spolu nasekáme na drobno. Přelijeme výsledek do misky, přimícháme koriandr a máme hotovo.


Žádné komentáře:

Okomentovat